1. Statistieken platform

2. Personal branding

Myspace vloeit voort uit een plek waar eerst simpel en gemakkelijk bestanden met elkaar konden worden gedeeld. Hierna is het overgenomen en tot een social media platform omgebouwd. Op de website kunnen blogs, profiel en berichten worden geplaatst en kunnen mensen worden gevolgd. Wereldwijd heeft Myspace vrij veel volgers en is het een dus een goed paltform om je online imago te profileren.

3. Zakelijk gebruik

Voor zakelijk gebruik is Myspace niet echt geschikt. Het word veel bezocht door bezoekers in hun vrije tijd en niet door de zakelijke markt. Wel worden soortgelijke systemen op de markt gebracht als Myspace die wel bedoeld zijn voor zakelijk gebruik. Hieronder een artikel over een soortgelijk programma:

http://webwereld.nl/algemeen/48320-salesforce-com-introduceert-zakelijk-myspace-model

4. Marketing mogelijkheden

Myspace werd vroeger veel gebruikt voor marketingdoeleinden. Myspace was toen een snelgroeiend social media platform met veel mogelijkheden. Deze stijging is in de laatste jaren verminderd maar Myspace heeft nog steeds veel bezoekers. Mits de doelgroep Myspace gebruikt en je relevante informatie bied kan Myspace nog steeds aantrekkelijk zijn voor bedrijven. Er zijn adverteringsmogelijkheden en met de vernieuwde mogelijkheden word dit waarschijnlijk nog uitgebreid.

5. Trends & ontwikkelingen

Misschien wat oud nieuws maar wist je dat? Justin Timberlake Myspace heeft overgenomen?? check het artikel!

http://www.cbsnews.com/8301-505123_162-57521042/justin-timberlake-tries-to-bring-myspace-back/

Hot news!

Gisteren heeft Myspace haar nieuwe interface geintroduceerd. Niet alleen is het platform helemaal ingericht voor de gebruiker, ook is er een app ontwikkeld die beschikbaar is voor zowel IOS als Android toestellen. Myspace gaat dus mee met de ontwikkelingen op het gebied van smartphonegebruik. Hieronder het nieuwsbericht dat online kwam over deze verandering.

http://www.entertainmentbusiness.nl/nieuws/2013-W24/nieuwe-myspace-officieel-gelanceerd

Author: René Mureau Genre:
Rating

Leave a Reply