kiezenecommerce

Steeds meer consumenten doen aankopen via internet. De 24 uur beschikbare winkels en lage prijzen maken het internet steeds aantrekkelijker. De huidige trend is dat steeds meer fysieke winkels verdwijnen terwijl nieuwe webshops als ‘plantjes uit de grond schieten’. E-commerce betekent simpelweg alle activiteiten die worden uitgevoerd om het internet als extra verkoopkanaal te gebruiken. Hiernaast een paar redenen waarom consumenten steeds vaker beslissen om via internet te kopen. Voor eventuele verder informatie verwijs ik graag door naar het boek of de blog van Marketingfacts, een bundeling van alles wat jij als online ondernemer moet weten en wat voor jou relevant is!

M-commerce is een term die steeds meer opkomt. Steeds meer consumenten maken gebruik van mobiel internet en gaan steeds meer doen via de smartphones. Volgens onderzoeken verschenen op Marketingfacts koopt zelfs al 5% van de Nederlanders via hun smartphones. Harde cijfers en zeker iets om rekening mee te houden in de toekomst. Houd de nieuwste ontwikkelingen in de gaten en stap op tijd in door de activiteiten compatibel te maken voor alle smartphones.

Een combinatie van allen is het beste. De oplossing ligt vooral in het opstellen van een goede multi channel campagne. Het inzetten van meerdere kanalen om verkoop te genereren. Het is altijd even zoeken naar de juiste inzet maar een succesvole formule is tegenwoordig via het internet snel gemaakt. Hier liggen wel nog wat tussenliggende hindernissen en obstakels om dit succesvol te maken. Wat achtergrondinformatie over de ontwikkelingen op commerce gebied waarmee jij je voordeel kan doen met je bedrijf of gewoon goed om te weten:

http://www.frankwatching.com/archive/2013/01/03/m-commerce-de-belangrijkste-ontwikkelingen-en-uitdagingen-voor-2013/

Author: René Mureau Genre:
Rating

Leave a Reply